Blue MKB Nederland

Blue Frisdrank
Wat is Blue?

Blue is het grootste frisdrankenmerk in Angola. Al tien jaar zijn de drankjes razend populair. Na het veroveren van groten delen in Afrika, van Zuid-Afrika tot aan Nigeria, is Europa nu aan de beurt. De productie van Blue in Europa gebeurt op Nederlands grondgebied en zijn we klaar voor de feestelijke overname van Nederland en België!

A vida é uma festa! - Het leven is een feest!

Welke smaken in Nederland verkrijgbaar?
Blue is in Nederland en België verkrijgbaar in de vijf smaken:
- Blue Ananas
- Blue Maracuja (passievrucht)
- Blue Guarana
- Blue Laranja (Orange)
- Blue Limao Gengibre (limoen Gember)

Waarom Blue?
Blue introduceert nieuwe, exotische smaken op de Europese markt. Neem bijvoorbeeld Limoen/gember een verassend verfrissende combinatie! Door de toevoeging van echt fruitsap en vitamines smaakt Blue beter dan elke andere frisdrank.
Niet overuigd of weet u niet zeker of het product binnen uw bedrijf past? Geen probleem, wij sturen u graag eenmalig een gratis proefpakket met de vijf smaken. 

Voor vragen, het gratis proefpakket en meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Contact
Diewertje Baars
+31610410366
info@esta-bem.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide